featured

T.Ü.’den Barınma Sorunu İçin İletişim Hattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trakya Üniversitesi, son günlerde ev kiraları ve özel yurt fiyatlarındaki oransız artış nedeniyle iletişim hattı oluşturduklarını duyurdu.Trakya Üniversitesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, son günlerde yaşanan ev kiraları ve yurt fiyatlarındaki artışa dikkat çekildi. T.Ü. tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
“Son günlerde ev kiraları ve özel yurt fiyatlarındaki oransız artış nedeniyle öğrencilerimizin yaşadığı sorunlarla ilgili haberleri yakından takip ediyor, birçok öğrencimizin bu konudaki haklı şikayetlerini bizzat dinliyoruz. Ülkemize, milletimize hayırlı birer birey olmak adına eğitim hayatlarını sürdürmek için ailelerinden kilometrelerce uzaklara giden evlatlarımızın en temel hakkı olan barınma konusunda yaşadıkları sıkıntılar bizleri de fazlasıyla üzüyor.
Elbette devlet yurtlarımız bu konuda elinden gelen tüm çabayı gösteriyor. Ancak aynı hassasiyeti, şehrimizin esnafı ve ev sahiplerinden de, geleceğimizin teminatı gençlerimiz adına bekliyoruz. Edirne halkının topyekün ortaya koyacağı iyi niyet ve hassasiyetin, bir iyilik hareketi olarak halka halka tüm Türkiye’ye yayılacağına gönülden inanıyoruz.
Yüzlerce yıldır hoşgörüsü ve misafirperverliği ile nam salan Edirne’mizde bu anlayışın güçlenerek devam edeceğine, ev sahiplerinin öğrencilerimize karşı daha duyarlı ve anlayışlı davranacağına inancımız sonsuz. Bu vesileyle Trakya Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin barınma sorununu çözebilmek adına bir iletişim hattı oluşturduğumuzu da ifade etmek istiyoruz. Barınma ile ilgili sorun yaşayan tüm öğrencilerimiz bize 15 Ekim 2021 Cuma günü saat 17.00’ye kadar skdb@trakya.edu.tr e-posta adresinden ulaşabilir” Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
T.Ü.’den Barınma Sorunu İçin İletişim Hattı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin