featured
Flipboard
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara, İstanbul ve Trakya Üniversiteleri tarafından düzenlenmesi plananan ‘Dünya Yunanca Günü’ etkinliği sosyal medya üzerinden hedef gösterilmesi üzerinden iptal edildi.

Ankara Üniversitesi ev sahiplinde İstanbul ve Trakya Üniversitesi tarafından İzmir  Urla doğumlu Yunan şair Yorgos Seferis’i anma amaçlı düzenlenmesi planlanan Dünya Yunanca Günü etkinliği sosyal medya üzerinden hedef göstermesinin ardından iptal edildi.

Ankara Üniversitesi;  İstanbul Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi yani üç üniversitenin  işbirliğiyle düzenleyeceği etkinliğini şöyle duyurmuştu: “Üniversitemiz ev sahipliğinde, İstanbul Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi işbirliğiyle, Yunanistan Ankara Büyükelçiliği’nin katkılarıyla 09 Şubat 2021 Salı günü saat:14.00’de internet ortamında ‘Dünya Yunanca Günü’ etkinliği gerçekleştirilecektir.”

DTCF Dekanlığı’ndan Açıklama

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi (DTCF) Dekanlığı, “Bilimsel bir faaliyet olarak programlanan ‘Dünya Yunanca Günü’ etkinliği, amacını aşan bir algılamaya sebep olduğundan iptal edilmiştir” açıklamasını yaptı. Haber Merkezi

 

Üç Üniversitesi’tenin Ortak Düzenleyeceği ‘Dünya Yunanca Günü’ İptal Edildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.