featured
Flipboard
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Kadınlar Basketbolu Liginde oynayan Edirne DSİ Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 7 Aralık’ta Çanakkale Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Başkanı Cemile Özeker, gazetemize yaptığı açıklamada, DSİ Kadın Basketbol Takımını yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Dün Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda Türkiye Kadınlar Basketbolu Liginde oynayan Edirne DSİ Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 7 Aralık 2024 tarihinde Çanakkale’de Çanakkale Belediyesi ile yapacağı maç için hazırlık antremanı yaparken Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Yönetimi de izleyicilerin arasındaydı.

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Başkanı Cemile Özeker, “Edirne’nin bilinen bir gerçeği de bir basketbol şehri oluşudur.Basketbol şehri olan Edirne’miz hali hazırda Türkiye Kadınlar Basketbol liginde Edirne DSİ Spor Kulübü Kadın Basketbolu olarak yer almaktadır. Ligde yer alan Kadın Basketbol takımı, sezon başlangıcından günümüze değin ekonomik yetersizliklere rağmen, Edirne’de Kadın Basketbolunu yaşatmak ve olması gereken yere taşımak için canla başla mücadele vermiştir.

Ekonomik yetersizliğinin yanı sıra diğer tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalan takıma sahip çıkmak ve de kadın basketbolunu yaşatmak için, biz Edirne’de yaşayanların, gerçek kişi, kurum ve kuruluşların ayrı ayrı vefa borcu vardır.

Biz Edirne Basketbol Taraftarlar Derneği olarak bu vefa borcumuzun bilincinde olduğumuzu, takımımız için elimizden ne gelebiliyorsa yapacağımızı ve her zaman yanlarında olacağımızı belirtir kendilerine bu zorlu mücadelede başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.

Antreman sonrası sporcularla bir araya gelen dernek yönetimi tatlı ikram ederek her zaman takımın yanında olacaklarını ifade ettiler.Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

 

“Basketbolda Kızlarımız Yalnız Değil!”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.