featured

Şallı’dan Pekcanlı’ya Roman Sitemi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Trakya Roman Kanaat Önderleri buluşmasına davet edilmediği sitemini CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’ya iletti. Pekcanlı da Şallı’ya ‘zorunluluğum var mı? cevabını verdi.
Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, söz konusu konuyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Şallı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Trakya Roman Kanaat Önderleri buluşmasına davet edilmediğini üzülerek yazdığını belirterek; ” Bu toplantı Roman STK’ların çöküş toplantısı olmuştur. Meseleyi Roman sorunları üzerinden değil, siyasi yalakalık ve yüzüne gözüne bulaştırmaya dönüştü. Çok büyük bir çoğunluk sözüm ona Roman dernek başkanı Roman temsil referansına dönüştürdüler. Fazla uzatmadan Roman hak sınıfı adına bedeller ödeyen kişi olarak asla polemik yaratma istememek adına Edirne CHP İl Başkanı sayın Fevzi Pekcanlı’yı dün akşam telefonla arayarak Roman meselesi için uzun yıllardır mücadele eden kişiyim toplantıya davet edilmediğim konusunda sitemimin ilettim. Bana söylediği söz aynen şöyle: “Benim seni toplantıya davet etmem zorunluluğum var mı?” dedi. Kendisine gereken yanıtı verdim. İsmi bende saklı kalsın. İstanbul CHP millet vekillerinden birini telefonla aradım. Anında telefona yanıt verdi. “Başkanım ben bu toplantıda yapılan her bir eksiklik için senden özür diliyorum. Bu insanlardan çıkacak kumaş bu kadar olur” dedi
Hakikaten kumaş bu kadarmış.” ifadelerini kullandı. Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şallı’dan Pekcanlı’ya Roman Sitemi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin