featured

Sivrikaya’ya Taşlı Saldırı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’nin araç trafiğine kapalı Saraçlar Caddesi üzerinde bulunan Sivriyaka Şarküteri’ne, M.B ismindeki şahıs taşlı saldırıda bulunuldu.

Sivrikaya çalışanları gazetemize yaptığı açıklamada 15.10’da gerçekleşen saldırıda can güvenliğinden endişe ettiklerini belirterek; “Saraçlar Caddesi’nde herkesten para isteyen bir kişi büyük bir taş atarak kaçtığını ifade eden . Sivrikaya Şarküteri yetkilileri, 155′ i arayarak polise bildirdiklerini ve yarım saattir polisin gelmemesinden duydukları rahatsızlığı da dile getirerek; ” Gazeteci olarak sizde görüyorsunuz, polise bildirildi ama halen gelmediler. Çarşının ortası burası” şeklinde konuştu.

Çevre esnaflar, Cuma günü insan kalabalığının en yoğun olduğu saatte yaşanan olayın ardından tepki gösterdi. Sivrikaya Şarküteri yetkilisi taşı atan sonradan adını öğrendiğimiz M.B. isimli şahıs hakkında Selimiye Karakolu’na giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivrikaya’ya Taşlı Saldırı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin