“Üretici Mağdur Edilmesin”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “ülkemizde kavun, karpuz gibi ürünlerin hasadının başladığı bugünlerde üreticilerimiz ithal ürünlerle mağdur edilmemeli” dedi.

Av. Tekin yaptığı açıklamasında, “Mahalle ve sokak aralarına kadar yayılan on binlerce mağazalara sahip bulunan üç harfli zincirler yurtdışından ithal ettikleri kavun, karpuz gibi ürünlerle yerli üreticilerimizin geleceğini karartmaktadırlar. Ülkemizde akaryakıt, elektrik, gübre, ilaç gibi girdilerdeki anormal fiyat artışları ürün maliyetlerinin yükselmesine sebep olmaktadır. Bu zor şartlarda üreticilerimizin yıl boyunca ortaya koyduğu emek ve alın teri ile çıkardığı ürünler yok pahasına ellerinden alınmaya çalışılmaktadır. Bu yıl zarar eden üretici gelecek yıl bu ürünleri üretmekten vazgeçmek durumunda kalacaktır. Böylece insanımız tamamen yurt dışından gelecek ürünlere bağlı kalacaktır” uyarısında bulundu.

Av. Sinan Tekin devamla, “Yetkililere sesleniyoruz. Lütfen bindiğimiz dalı kesmeyelim. Üretici bir zarar eder, iki zarar eder sonuçta bu işleri yapamaz duruma düşer. Bütün üretici ve esnaflarımızın mağduriyetine sebep olan üç harfli tekelci yapılanmaların orta direk üretici ve esnaflarımızı silip süpürmesine fırsat vermeyin. Dünyanın her yerinde devletler üretim yapan sanayicisini, ziraatçısını ve diğer sektörlerini destekleyerek ve kollayarak ayakta tutmaktadır. Şunu unutmayalım ki, ülke için hayati öneme haiz üretici ve esnaf kesimlerimizin yok olması, geleceğimizin yok olması anlamına gelmektedir” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Üretici Mağdur Edilmesin”

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin