featured

“2023 Sıradan Bir Seçim Değildir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimleri sıradan bir seçim olmayacağını belirterek “Türkiye’nin kuşatıldığı, kahpe Batı’nın Türk’ün varlığına göz diktiği bir dönemde 2023 seçimleri Türk Milletinin milli duruşunun, ülkeye sahip çıkışının göstergesi olacaktır” dedi.
MHP İl Başkanı Tercan yaptığı yazılı açıklamada şunları paylaştı:
“2023 kanla, canla kurduğumuz son devlet varlığımızın 100 Yılı.  2023 gelecek yüzyıllara yürüyüşünü sürdürecek Türkiye’nin yol ayrımı. 2023 yeniden şekillenen dünyada Türkiye’nin varlık kavgasını sürdüreceği yeni dönem.  2023 çocuklarımızın bugünü, torunlarımızın yarını. İşte böyle bir dönemde 2023 seçimlerine gidiyoruz. Türk Milleti’nin önünde 2 yol var. Birinci yol; AK Parti ve MHP’den oluşan, ‘Milli Beka” ülkenin ve devletin bölünmez bütünlüğü inancı ile yürüyen Cumhur İttifakı. 2’nci yolda Millet/Zillet İttifakı var..
Gelin bu İttifakta (Millet/Zillet) neler, kimler var, birlikte bakalım. Millet/Zillet İttifakı’nda 6’lı masa var. AK Parti’de koltuk bulamayınca kaçanların talimatla kurdukları Deva/gelecek. İslamcıyım diyen ama İslam’a hakaret edenlerle yan yana duran SP. Milletçiyim diyen ama partisinde Milliyetçi kıyımı yapan İP. ‘Atatürkçüyüm diyen ama HDP/PKK ile yürüyen CHP. Siyasi kimliğini çoktan yitirmiş küsurat partisi DP. ve sözde gizli ortak PKK/HDP..
Türkiye düşmanı AB/ABD Biden’in destek verdiği bu garip mozaiğe Türkiye teslim edilir mi?Şunu herkes iyi bilsin; CHP demek; mezhepçilik, tarafgirllik, adam kayırma demektir. HDP demek; bölücülük, kan ve gözyaşı demektir.
Akdeniz kaynıyor, Ege’de sular ısındı, Libya var, Irak var, Suriye var.. Kuzeyimizde Rusya, Ukrayna savaşı var.. Ekonomimize saldıran Küresel güçler var. Türkiye’yi boğmaya çalışan AB var.. Türkiye düşmanı ABD var..Onların taşeron örgütleri; PKK var, DEAŞ var, FETÖ var..
Bu yüzdendir ki 2023 seçimlerinde; Milletimiz kefesinde MHP olan teraziye, ibresi MHP’den yana olan pusulaya göre ülkenin geleceğini ve yönünü belirlemelidir. Bu rotanın adı da, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’dır.
Cumhur İttifakı; Türk’ün sesi, Türk-İslam dünyasının nefesi, Bayrağa rüzgar, Vatan toprağına su, Türkiye’nin geleceğine umuttur. Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Bekâ’nın adıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“2023 Sıradan Bir Seçim Değildir”

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin