featured
Flipboard
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Uğurcan İmrak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan İmrak, yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günün, sadece bir bayram değil aynı zamanda milli iradenin, bağımsızlığın ve geleceğe olan umudun da sembolü olduğunu vurguladı.

“23 Nisan, milletimizin egemenliğini ilan ettiği ve bu egemenliği çocuklara emanet ettiği kutlu bir gündür” diyen İmrak, “Bu vesileyle başta Edirneli çocuklarımız olmak üzere tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. En büyük temennimiz; çocukların öldürülmediği, savaşların olmadığı, barış dolu yarınlarda nice 23 Nisanları kutlayabilmektir.Çocuklara sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir gelecek diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Çocukların Öldürülmediği Nice Bayramlara”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.