featured

Gencan Akın Edirnespor Antrenmanında

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarında hızını kesmiyor.
Sabahın erken saatlerinde CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Bakanlı Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyesi adaylarıile birlikte Trakdepo’ları ziyaret eden Gencan Akın, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan, girdi maliyetlerinin yüksekliğinden ve bu nedenle de sattığı ürünleri yerine koymakta zorlanan üreticileri dinledi.

Dur durak bilmeden zamlardan yakınan esnafa, “Bize düşen görev esnafımızın, işverenin ve çalışanın yanında olmak. Bunu da en iyi şekilde yapacağız.” diyen Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın hazırız mesajı verdi.

Daha güçlü ve yeni bir Edirne kurma hayalini konuştuğu her bir vatandaşa anlatmayı amaçlayan Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Türk Hava Kurumu’nu ziyaret ederek, anlattığı projeleriyle tam not aldı.

Ardından, “Kadınlar Sınırları Aşıyor Futbol Turnuvası” final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Edirne’nin tek kadın futbol takımı olan Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımını maç öncesi ziyaret eden Gencan Akın, takıma moral konuşması yaparak destek ve başarı dileklerini iletti. Gencan Akın, “Kadınlarımızı yeşil sahalarda görmekten gurur duyuyoruz, bugünden galibiyetle döneceğinize olan inancım sonsuz. Kupa en çok sizlere yakışacak. Edirneli kadınlarımıza şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü armağanınızı veriyorsunuz” diye konuştu.

2014 yılından bu yana omuz omuza çalışmalarını sürdürdüğü Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından 2014-2019 yıllarında görevde bulunmuş Meclis Üyelerine teşekkür plaketleri takdim edildi. Belediye Başkan Aday Adaylığı döneminde Meclis Üyeliğinden ayrılan Av. Filiz Gencan Akın Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın elinden teşekkür plaketini alarak gezilerine devam etmeyi sürdürdü.

Sabahın erken saatlerinde başlayan programına yağmura aldırmadan devam eden Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın Edirnespor Kulübünün 25 Kasım Stadı’naa gerçekleştirdiği antrenmana katılarak, “3. Ligde göğsümüzü kabartan sonuçlar alıyorsunuz. Her zaman yanınızdayız.” Diyerek takıma destek sözü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gencan Akın Edirnespor Antrenmanında

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin