Edirne’de Balkan Pazarı açıldı. Edirne Belediyesi tarafından kapatılan Ulus Pazarı’nın yerine açılan Balkan Pazarı’na vatandaşların ilgisi yoğundu.
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, pazarın açılmasının ardından pazarı gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Gencan gazetecilere yaptığı açıklamada; “Özlemişti hemşehrilerimiz ve esnafımız pazarımızı. Dolayısıyla bizde onları çok bekletmemek adına 1 Mayıs’ta emeğinin ve dayanışmanın tarihinde buranın açılışını gerçekleştirdik.
Vatandaşlarımızdan ve esnafımızdan gelen geri bildirimler çok güzel. Biz her zaman şöyle söylemiştik; “Edirne’nin olanı, Edirneli hemşehrilerimize vereceğiz.” Hem esnafımızı koruyacak hem de hemşehrilerimize hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu noktada çok mutluyuz.
İnşallah bundan sonra Cuma Pazarı daha da hareketli günler yaşayacak. Edirne ekonomisi açısından da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.Başkanlarımıza, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da her cuma pazarımızda olacağız. Hem halkımızın nabzını tutacağız hem esnafımızla bir arada olacak, hem de şehrimize gelen misafirlerimizle buluşacağız.
Pazarlar bizim için çok kıymetli. Ekonomiyi burdan okuyabiliyoruz. Vatandaşın sorunlarını burada yakından görüyoruz. Bu nedenle burada olmaya, dinlemeye ve birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.Zeki ÖZKORKMAZ


Yorumlar kapalı.