featured

Başpehlivan’a Verilecek Ödül Belli Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Belediyesi, bu yıl 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde verilecek ödülleri paylaştı. Açıklamaya göre, Dualı çayır Er Meydanı’nda kol bağlayacak ve şampiyonluğa ulaşacak başpehlivana Edirne Belediyesi’nce 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa verilecek. Edirne Belediyesi, bu yıl boylarında dereceye girecek pehlivanlara toplamda 442 bin 300 TL para ödülü dağıtacağı belirtildi

BAŞPEHLİVAN’A 75 BİN TL ÖDÜL
Edirne Belediyesi’nce 01-02-03 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan, başaltı, büyük orta, küçük orta büyük boy, küçük orta küçük boy, deste büyük boy, deste orta boy, deste küçük boy, ayak boyu, tozkoparan, teşvik 2, teşvik 1, minik 2, minik 1 boylarında dereceye girecek olan ve en iyi peşrev çeken pehlivanlara verilecek ödüller ve kategorilerinde ilk 64 sporcu arasında yer alacak pehlivanlara verilecek yolluk ve tur ücretleri belirlendi.

Edirne Belediyesi başpehlivan olan güreşçiye 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa, başpehlivan ikincisine 48 bin TL, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25’şer bin TL para ödülü, bronz madalya ve kupa verecek. Diğer kategorilerde dereceye girenler de kategorilerine göre belirlenecek olan para ödülü ve madalya kazanacak. Bu kapsamda Edirne Belediyesi 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde tüm kategorilerde ilk üç dereceye girecek pehlivanlara toplam 442 bin 300 TL para ödülü dağıtacak.

Kategorilerinde ilk 64 sporcu arasında yer alacak pehlivanlara verilecek yolluk ve tur ücretleri ise şöyle;

YOLLUKLAR: 661. Kırkpınar Yağlı Güreşlerine iştirak edecek Başpehlivanlara 2 bin 100 TL, Başaltı Pehlivanlarına bin 700 TL, Büyük Orta Pehlivanlara bin 100 TL, Küçük Orta Büyük Boy, Küçük Orta Küçük Boy, Deste Büyük Boy, Deste Orta Boy, Deste Küçük Boy Pehlivanlara 650 TL, Ayak Boyu, Tozkoparan, Teşvik 2, Teşvik 1, Minik 2 ve Minik 1 Pehlivanlara 500 TL.

TUR ÜCRETLERİ: Kırkpınar’da güreşen pehlivanlara boylarına göre, yükselecekleri her tur için Başpehlivanlara 140 TL, Başaltı Pehlivanlarına 100 TL, Büyük Orta Pehlivanlarına 80 TL, Küçük Orta Büyük Boy ve Küçük Orta Küçük Boy Pehlivanlarına 70 TL, Deste Büyük Boy, Deste Orta Boy, Deste Küçük Boy, Ayak Boyu, Tozkoparan, Teşvik 2, Teşvik 1, Minik 2 ve Minik 1 Pehlivanlarına 60 TL. Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başpehlivan’a Verilecek Ödül Belli Oldu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin