featured

Sarılarlı’dan 8 mart Dünya Emekçi kadınlar Günü Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Derya Sarılarlı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Günümüzde kadına karşı yaygınlaştığına şahit olduğumuz şiddetinde sona ermesini bu vesileyle bir kez daha talep ediyoruz.”ifadelerini kullandı.

Sarılarlı şunları kaydetti: Basın sektöründe çok sayıda kadınımız erkek arkadaşlarından eksik kalmayacak şekilde görevlerini eksiksiz olarak yerine getiriyor.

Türk kadınının toplumun her katmanında, iş dünyasının her alanında yerini almasında en önemli etken kuşkusuz ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmuştur. Dünyada en erken kadına seçme ve seçilme hakkı tanınması, iş dünyasında yer almasına olanak sağlayan kanunların çıkarılması konusunda Atatürk unutulmamalıdır.

Günümüzde kadına karşı yaygınlaştığına şahit olduğumuz şiddetinde sona ermesini bu vesileyle bir kez daha talep ediyoruz.

Türk kadını Edirne basınında ve diğer alanlarda yer almaya devam edecek ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacaktır.

Tüm kadınların, dolayısıyla meslektaşımız kadınlarımızın sadece bugün değil her gün gönlümüzde olduklarını ifade etmek isterim. Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.” Haber Merkezi

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sarılarlı’dan 8 mart Dünya Emekçi kadınlar Günü Mesajı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin