Güvencesiz İş ve Spor Alanında İstihdam

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi, ‘Güvencesiz İş ve Spor Alanında İstihdam’ konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirecek. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Safter Elmas, Sosyal Güçlendirme için Spor ve Beden Hareketi Derneği Spor Koordinatörlüğü’nü yapan Burcu Ayan konuşmacı olarak katılacağı söyleşide  ‘Esnek çalışma’, ‘İşi öğrenme’, ‘Çalışma saatlerini çalışanın belirlemesi’ gibi konular konuşulacak…
12 Mayıs Çarşamba günü saat 12. 30’da zoom üzerinden olup Zoom linki ve kayıt için kısa formu için: https://forms.gle/xU3423zRGJ42PjXq6 linkinden kayıt formu doldurarak söyleşiye katılım sağlanabilinecek.
Kırkpınar Spor Bilim Fakültesi resmi internet sayfasında yaptığı duyuruda şunlar kaydedildi: “‘Esnek çalışma’, ‘İşi öğrenme’, ‘Çalışma saatlerini çalışanın belirlemesi’ gibi kulağa hoş etiketlerin altında toplumda adil bir yaşam sürme, temel haklara erişme ve güvenli bir gelecek inşa etme zorlaşmakta, insanları sürekli iş değiştirmeye, ağır şartlar altında çalışmaya, geçinebilmek için aynı anda birden fazla işte çalışmaya zorunlu kılmakta veya işsiz bırakabilmektedir. Bu mini söyleşi güvencesiz iş konusunu kavramsal olarak tanıtarak spor içerisindeki farklı iş alanlarında neler yaşandığına genel bir giriş yapmayı amaçlamaktadır. Etkinlik üniversite dışından katılmak isteyenlere açıktır.
Zoom linki ve kayıt için kısa formu doldurunuz: https://forms.gle/xU3423zRGJ42PjXq6
Konuşmacılar 
Burcu Ayan
      Mühendis olmak için girdiği İTÜ’den ayrılıp Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümünde lisans eğitimi aldı. Bilgi Üniversitesİ Kültürel İncelemeler bölümünde yüksek lisansını tamamladı ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünde doktora eğitimine devam ediyor. Yüzme antrenörü de olan Burcu Ayan, 2017’den beri BoMoVu’da (Sosyal Güçlendirme için Spor ve Beden Hareketi Derneği) çeşitli programların spor koordinatörü olarak çalışıyor.
Safter Elmas
   Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunudur. Şu anda Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora eğitimini sürdürmektedir. İletişim Yayınlarından çıkan ‘“Bi Futbolcu Olursak…” Futbolda Profesyonellik, Sınıf Atlama ve Hayal Kırıklığı’ adında bir kitabı bulunmaktadır. Sporda Psiko-Sosyal Alanlarda akademik araştırmaları bulunuyor. Başlıca çalışma alanları, toplumsal sınıflar ve spor, toplumsal cinsiyet ve spor, erkeklik psikolojisi ve spordur.”Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güvencesiz İş ve Spor Alanında İstihdam

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin