featured

Tablet İçin Öğrenci İsimleri İstendi Ama…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Nedim Zobar, koronavirüs salgını nedeniyle devam eden uzaktan eğitim ile ilgili öğrencilerin sorunun çözülemediğine dikkat çekerek; “Edirne’de uzaktan eğitme katılamayan ve imkanı olmayan öğrencilere tablet bilgisayar gibi araçlar sağlanması için okullardan öğrenci isimleri istendi aylar önce fakat henüz ne arayan var ne soran.”dedi.

Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Nedim Zobar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; koronavirüs salgını nedeniyle devam eden uzaktan eğitimin daha ne kadar süreciği bilinmediğini ve uzaktan eğitimle ilgili öğrencilerin yaşadıkları sorunlarının çözülmediğine dikkat çekti.

Uzaktan eğitime katılamayan öğrenciler için yetkililerin somut bir adım atılmadığına dikkat çeken Zobar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Edirne’de uzaktan eğitme katılamayan ve imkanı olmayan öğrencilere tablet bilgisayar gibi araçlar sağlanması için okullardan öğrenci isimleri istendi aylar önce fakat henüz ne arayan var ne soran. Uzaktan eğitime katılamayan öğrenciler için yetkililer tarafından somut hiçbir adım atılmadı ve atılacak gibi de gözükmüyor.

Uzaktan eğitimin ne kadar süreceği belli değil, sorunumuz sadece uzaktan eğitim de değil aslında. Sorun, kafasını kuma gömmüş ve eğitimde her şeyi güllük gülistanlık gösteren anlayışta. Bırakın tableti bilgisayarı, okullara okul çantası ile değil kitaplarını poşete koyup okula gelen öğrenciler bile var ama bunları görmek istemeyenler hala koltuk derdi peşinde.” Kaynak: Edirne Gerçek Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tablet İçin Öğrenci İsimleri İstendi Ama…

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Edirne Gerçek Gazetesi - Edirne'nin Gerçek Sesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin